İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
28 Ocak 2019 Pazartesi - 19:02

Aydemir: ‘Milli irade vicdanı ayakta’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Milleti hafife alanlar hep yanıldılar. İzan ve irfanıyla gelişmeleri takip eden, hakkı üstün tutup, ‘Olanın bitenin farkındayım’ diyen millet vicdanı ayakta. AK Parti’den ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan asla vazgeçmeyiz’ diyene teşe

Aydemir: ‘Milli irade vicdanı ayakta’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Milleti hafife alanlar hep yanıldılar. İzan ve irfanıyla gelişmeleri takip eden, hakkı üstün tutup, ‘Olanın bitenin farkındayım’ diyen millet vicdanı ayakta. AK Parti’den ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan asla vazgeçmeyiz’ diyene teşekkür; dedirtene şükür.’ dedi. 
‘DADAŞ BASİRETİNE TESLİMİZ’ 
Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Milletvekili Aydemir, kent merkezindeki cadde ve sokaklarda dadaşlarla sohbet ederek, 31 mart 2019 yerel seçimleri hakkındaki görüşlerini aldı, vatandaşın öngörü ve tespitleri doğrultusunda görüş alışverişinde bulundu. ‘Dadaş 31 mart seçimlerinde yine eşsiz basiretini ortaya koyacak’ diyen Milletvekili Aydemir, ‘Rabia paydasında buluşan dadaşlara minnettarız’ kaydını düştü. 
AYDEMİR’DEN GEZ VE ERZİNCANKAPI İSTİŞARESİ 
Milletvekili Aydemir Erzincankapı ve Gez Mahallesinde dadaşlarla istişare etti. Erzurum esnafının yerel hizmetlerden memnuniyetini ifade ettiğini bildiren Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşlar ‘ 31 mart 2019 sonrası Erzurum kentleşmenin doruklarına çıkacak’ tespitini yapıyor. Gez Mahallesi esnafı da alışveriş yapanı da, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarına minnettarız’ diyorlar. Bu hissiyatı yürekten paylaşıyoruz.’ dedi. 
DURMAK YOK, YOLA DEVAM 
Erzincankapı’da vatandaşlarla söyleşen, esnafı işyerinde ziyaret ederek görüşlerini alan Milletvekili Aydemir, ‘Hizmetlerden memnuniyetin hududu yok. Dadaş meşrepli hemşehrimiz, “Çalışmanıza gerek yok, fuzuli yorulmayın o iş bitti” diyerek şimdiden seçimin kazananı AK Parti diyor. Lakin, durmadan, yorulmadan hali ahvali anlatmak; Geçmişin izbe, sevimsiz halini gençlere hatırlatmak şart. Durmak yok yola devam anlayışında dadaşlarla müttefikiz’ yorumunu yaptı. 
GÖNÜL SEFERBERLİĞİ KERVANI 
AK Parti gönül seferberliğinin halkın teveccühü ve takdiriyle güç kazandığına işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘16 Yıllık ak hizmet dönemi o kadar parlak o kadar huzur veriyor ki, kime ulaşsak kucaklanıyoruz. Ufak tefek aksayan halleri düzeltmek de vazifemiz. Ziyaretlerimiz vatandaşın ayna tutmasını sağlıyor. Erzincankapı esnafına, hemşehrilerimize minnettarız.’ dedi. 
DADAŞLAR CUMHUR İTTİFAKINA DESTEKTE KARARLI 
Cumhur İttifakının müşterek bir heyecanla hüsnü kabul gördüğü, dadaşların bu birliğe gönüllerini adadığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Yapılanlar için, genci yaşlısı söz birliği etmişçesine ‘Allah razı olsun’ diyor. Hizmet siyasetini millet yüreğine rapteden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarına millet itimadı devam ediyor. 31 Mart ‘da Cumhur ittifakı zirve oranlarda kabul görecek inşaallah. Dadaşların kararı budur.’ değerlendirmesini yaptı.

 
Aydemir: ‘Hayırlı olsun’
 
AK Parti’de gönül belediyeciliği istişaresi
DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Hayırlı olsun’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Cumhur İttifakı gönül ...
Aydemir: ‘Bizde ayrı gayrı yok’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Ben Kürt değilim ama kendimi ...
Aydemir: ‘Biz ‘Hakka tapan’ ecdadın torunlarıyız’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘‘Korkma’ vurgusuyla başlayan ...
 
Aydemir: ‘Kardeşlik, değişmez ufkumuzdur’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Mehmet Akif Ersoy’dan ...
Aydemir: "Başkanlarımızla onur duyuyoruz"
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, yerel yönetime, ‘önce insan’ ...
Aydemir’den CHP’nin fon yaklaşımına tepki
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın ...
 
Aydemir: ‘AK Dönem Adalette İnşa ve İhya dönemidir’
Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Adalet ve Kalkınma Partisi ...
Aydemir: ‘Ak dönem değerlerle yükseliş dönemidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘On altı yılda kaydettiğimiz ...
Aydemir’den PBK’da ‘Değerler’ paylaşımı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Ağrı’dan Trabzon’a, Erzurum’dan ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM