İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
19 Kasım 2017 Pazar - 13:34

Milletvekili Aydemir'den sert tepki

Aydemir, bazı HDP milletvekillerinin Plan ve Bütçe Komisyonundaki sözlerine tepki vererek, “Seçilmek yine bu milletin parçası olan, milleti temsil eden, milleti bürokratik kademelerde ifade eden insanlara hakaret hakkını da kimseye vermez” dedi.

Milletvekili Aydemir den sert tepki

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, bazı HDP milletvekillerinin Plan ve Bütçe Komisyonundaki sözlerine tepki vererek, “Seçilmek yine bu milletin parçası olan, milleti temsil eden, milleti bürokratik kademelerde ifade eden insanlara hakaret hakkını da kimseye vermez” dedi.


Aydemir’den HDP’ye tepki
Dışişleri Bakanlığı Bütçesindeki konuşmasının son bölümünde HDP temsilcilerine tepki gösteren Milletvekili Aydemir, ‘Yine “Milletvekillerimizi ziyaret edemiyoruz, Bir milletvekilimize hakaret edildi.” gibi bir ifade kullandı HDP Milletvekili. Şunu açık söylüyoruz, her zeminde söylüyoruz: Milleti ifade eden, millet iradesini ifade eden, seçilerek gelen herkese saygımız sonsuz. Ancak, seçilmek gene bu milletin parçası olan, milleti temsil eden, milleti bürokratik kademelerde ifade eden insanlara hakaret hakkını da kimseye vermez. Oradaki polisler bizim adımıza vazife yapıyorlar. Seçilmişiz diye polise hakaret etmek haddi aşmaktır. Ezcümle şunu söylüyorum: Millî-yerli anlayışı bütün siyasi kadroların desteklemesi lazım. Özellikle dış politika bağlamında bu hâlden hiçbirimizin taviz vermemesi lazım. Hele hele ülkemizi gammazlar pozisyona düşmek hakikaten bir fani için düşülebilecek en düşük derekedir, altını çiziyorum” dedi.


Aydemir’in Bingöl gözlemi
Konuşmasında Bingöl’de yaşadığı bir olayı paylaşan Milletvekili Aydemir, Doğu Anadolu Bölgesindeki insanların terörle mücadelede devlete kalbi destek verdiklerini belirterek, “Ben bir daha ona karşılık Bingöl’de yaşadığım hadiseyi söylemek istiyorum arkadaşlar: Bingöl bize komşu bir il. Ben daha önce Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanlığını 3 dönem yaptım. Bingöl’le iç içeydik, sürekli gidip gelirdim. Yine sürekli gidiyorum, bölgenin bütün illerini geziyorum. Kendilerine oy vermiş bir kesimle toplantı yaptım ben, çok sayıda insan vardı, yürekleri pırıl pırıl insanlar bunlar. Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığımıza vurgu yaparak Değerli Bakanım -demin not düştüğü için söylüyorum- orada insanlarımızın ısrarla benden talebi şu oldu: “Allah aşkınıza, şu terörle mücadeleyi sakın ola sekteye uğratmayın. Vermiş olduğunuz mücadeleye şükran duyuyoruz. Bu mücadele sayesinde çok daha rahatız, çok daha kardeşane bir iklim üzere yaşıyoruz” diye konuştu.


Aydemir: “Bize istikameti millet çizer”
“Bize istikameti millet çizer. Biz bu milletin çizdiği istikamet üzere siyaset yapıyoruz, politika üretiyoruz” vurgusunu yapan Milletvekili Aydemir, “Dışarıdakiler ne der, buna bakmıyoruz; bize millet ne der diye bakıyoruz. Cenab-ı Hakk’ın inayeti nerede açığa çıkar, buna bakarak politika üretiyoruz. Millî birliğimiz, bütünlüğümüz, vatan içerisindeki hâlin çok daha müreffeh dizayn edilmesi her şeyin önündedir, üstündedir. Bunu temin için bütün bakanlıklarımız politika geliştiriyor, Dışişleri Bakanlığımız da bu işin öncüsü pozisyonunda. Kendileri de zaten başlarken “Benim gücümü arkadaşlarım ifade ediyor” dedi, ben de Bakanımızın arkadaşlarına katkıları için teşekkür ediyorum bu bapta. O yüzden, arkadaşlar, hâli sadece tekdüze görmemek lazım, sadece kendi veçhemizden, kendi penceremizden gözlemleyip ona göre görüş serdetmemek lazım” ifadesini kullandı.

Etiketler:
 
Aydemir: ‘Biz büyük bir millet ve büyük bir aileyiz’
 
Aydemir Dadaşların tarihi duruşunu anlattı
DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Biz büyük bir millet ve büyük bir aileyiz’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Sivas’ta yiğido, Elâzığ’da ...
Milletvekili Aydemir ulaşımda beklentilerini paylaştı
 AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda ...
Milletvekili Aydemir, Aşkale’de incelemelerde bulundu
 AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, hafta sonu Aşkale’de incelemelerde bulundu. 
 
Aydemir: ‘Zulmü alkışlamayan bir Türkiye var şükür’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Artık Dünyaya zulümle ...
Aydemir: ‘Yerli otomobil Erzurum’da üretilsin’
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2018 yılı bütçesi üzerinde TBMM Plan ...
Aydemir şehircilikte ak konsepti yorumladı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ...
 
Aydemir TBMM’de Erzurum Mahalle Kültürünü anlattı
 AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ...
Aydemir: ‘16 yılda her alanda ezberleri bozduk’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Biz on altı yılda her ...
Aydemir’den eğitime yönelik 5 talep
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Milli Eğitim Bakanlığı ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM