İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
13 Mart 2019 Çarşamba - 19:06

Aydemir: ‘Allahü Ekber Ruhu ilelebet diri kalacak’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Soğanlı’da Şühedanın izinde; Allahü Ekber’de destan yazan ecdadın ufkunda; ezan, bayrak, vatan ve devlet rabiasına sadakatte buluşan dadaşlar, sıtkı bütünle devlet-i ebed müddet diyor. Hınıs’tan Şenkaya’ya, Pasinler’den Karayazı’ya, ilçe ilçe Erzurum A

Aydemir: ‘Allahü Ekber Ruhu ilelebet diri kalacak’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Soğanlı’da Şühedanın izinde; Allahü Ekber’de destan yazan ecdadın ufkunda; ezan, bayrak, vatan ve devlet rabiasına sadakatte buluşan dadaşlar, sıtkı bütünle devlet-i ebed müddet diyor. Hınıs’tan Şenkaya’ya, Pasinler’den Karayazı’ya, ilçe ilçe Erzurum Aziziye ruhunu koruma kararlılığında.’ dedi.
AYDEMİR’DEN ŞENKAYA BULUŞMASI
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir 31 mart seçim çalışmaları Şenkaya etabında dadaşlarla buluştu. İlçe merkezinde Şenkayalılara seslenen Milletvekili Aydemir, Akşar beldesinde düzenlenen açık hava toplantısında 31 Mart seçimlerinin ehemmiyetini vurguladı. Milletvekili Aydemir, Şehit Yakup Aktürk ve şehit Turgay Algül’ün ailelerini ziyaret ederek, ‘İla’yı kelimetullah için nefsinden geçen şehitlerin aziz ruhları için yapılan niyaza ortak oldu, şehit annelerinin duasını aldı.
ÖZCAN’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Şenkaya Belediye Başkan adayı Yavuz Bedir, AK Parti ilçe Teşkilatı yöneticileriyle bir araya gelen Aydemir, 3 kez görev yaptığı için tekrara aday olmayan Belediye Başkanı Görbil Özcan’a kaydettiği hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını belirtti.
AYDEMİR ŞENKAYALILARA SESLENDİ
Seçim süreci üzerinde görüş alışverişinin yapıldığı toplantı sonrasında AK Parti ilçe Başkanlığı önünde Şenkayalılara hitap eden Milletvekili Aydemir, ‘Milli iradenin yüksek vicdanı, Türkiye, Erzurum ve Şenkaya için doğruda buluşacak, ezanı ıslıklayan güruh değil, ezan uğruna canlarından geçenlerin torunları galip gelecektir. Terörist yapılarla müttefik olanlara bu aziz millet 31 Mart tokadı atacaktır’ dedi.
AYDEMİR AKŞAR MİTİNGİNDE KONUŞTU
Milletvekili Aydemir daha sonra beraberindeki AK heyetle Akşar Beldesine konuk oldu. İlçenin en büyük beldesi olan Akşar’da açık hava toplantısı gerçekleştiren Aydemir, 31 mart seçimlerinin ülke, bölge ve ilin geleceğine ışık tutacağını kaydederek, ‘Biz Şenkayalıların, Akşarlıların basiretine teslimiz. ‘ dedi. Aydemir sosyal medyada yaptığı ‘Gözlemimiz o ki, bu defa Şenkaya Erzurum’un ilçeleri arasında ön sıralarda yer alacak gibi. Şenkaya ilçe ziyaretimizde ak kadroya büyük bir hüsnü kabul müşahade ettik. 3 dönemden dolayı değişen adayımıza ilginin ve önceki belediye başkanımıza minnettarlığın yüksekliğinden büyük memnuniyet duyduk.’ paylaşımında bulundu.
GÖZALAN VE DEĞİRMENDERE’DE İSTİŞARE
Milletvekili Aydemir seçim çalışmaları kapsamında Şenkaya Gözalan ve Değirmendere köylerinde dadaşlarla istişare etti. Gözalan’da merhum Zabit Kara, Değirmendere’de merhum Kılıç Ayas’ın ailelerini ziyaret eden Milletvekili Aydemir taziyelerini sundu, ailelerin acılarını paylaştı, sabrı cemil niyazında bulundu.

 
Aydemir: ‘12 Mart Erzurum’un eşref vaktidir’
 
Aydemir: ‘Kudüs, mukaddes davamız’
DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘12 Mart Erzurum’un eşref vaktidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum, milli vicdanın ...
Aydemir: ‘‘Milli irade ebu cehillere geçit vermeyecektir’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Taksim’de ezanı ıslıklayanların ...
Aydemir: ‘Rabiamıza nefsimiz fedadır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Hınıs’ta AK coşkuyu paylaştı. ...
 
Aydemir’den ‘1048 Pasinler Ruhu’ vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Pasinler Ovasından neşet ...
Aydemir: ‘Mukaddesatımız, ilham kaynağımızdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Korkma, sönmez bu şafaklarda ...
Aydemir: ‘Dadaş Feraseti ‘Cumhur ittifakı’ kararında
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Ak vicdanlı Dadaşlar hakkı teslimde adeta yarışıyor.
 
Milletvekili Aydemir Aziziyeli Dadaşlarla istişare etti
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Dadaşların genel yönetimde olduğu ...
Aydemir: ‘Milli irade cumhurbaşkanımıza minnettardır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Cumhurun ittifakı, milli ...
Aydemir: ‘Dadaşlar, gardaşlarının acısını paylaşıyor’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Günahsız sabilerin, yaşlıların, ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM