İLETİŞİM VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR GÜNDEM BİYOGRAFİ ANA SAYFA
HABERLER>GÜNDEM
9 Mart 2019 Cumartesi - 19:00

Aydemir: ‘Rabiamıza nefsimiz fedadır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Hınıs’ta AK coşkuyu paylaştı. ‘Hınıs’ın irfanına danışmaya geldik. Hınıs mektebinde kardeşlik dersinden istifade etmeye geldik’ diyen Milletvekili Aydemir, Hınıslılara seslenerek, ‘Rabia imanında gönüllerini buluşturanlara nefsimiz fedadır.‘ dedi.

Aydemir: ‘Rabiamıza nefsimiz fedadır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Hınıs’ta AK coşkuyu paylaştı. ‘Hınıs’ın irfanına danışmaya geldik. Hınıs mektebinde kardeşlik dersinden istifade etmeye geldik’ diyen Milletvekili Aydemir, Hınıslılara seslenerek, ‘Rabia imanında gönüllerini buluşturanlara nefsimiz fedadır.‘ dedi.
AYDEMİR’DEN HINIS BULUŞMASI
Konuşmasında, Hınıslıların milli irade vakar ve haysiyetini temsil ettiği, bir izzet mekanı olan ilçenin mukaddesata bağlılık ve hassasiyette tarihi bir duruşu kaydettiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Bezmi eleste, ‘bütün müminler kardeştir’ ahdinde karar kılan, vatanın birliği, devletin dirliği, mukaddesatın ebediliğine iman edenlere yüreğimizi sunuyoruz.’ ifadesini kullandı.
AK İSTİŞARE
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Sönmez, Belediye Başkan adayı Erdoğan Eren, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclisi adayları ve partililerle birlikte AK Parti Hınıs Seçim Koordinasyon Merkezi’ni hizmete açtı. 500’ü aşkın bir araç konvoyuyla karşılanan AK Parti heyeti, ilçede bir bayram havası yaşadı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen sevgi ve saygı gösterisine ortak oldu.
HINIS’TA FERASET GALİP GELECEK
Hınıs Belediye Başkan adayı Erdoğan Eren, Belediye Meclis üyeleri ve Hınıs AK Parti teşkilatıyla bir araya gelerek, seçim çalışmalarının seyri hakkında müşaverede bulunan Milletvekili Aydemir, 31 Mart seçimlerinde Hınıs basiret ve ferasetinin galip geleceği, Hınıslı dadaşların AK kararda buluşacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.
‘HINIS GÖNÜL ADRESİMİZ’
Hınıs’ı gönül adresi olarak tarif eden Milletvekili Aydemir, ilçede Kurani manada bir kardeşliğin hakim olduğu, huzur ve güvenin ilçeyi lahuti bir atmosferle kapladığını kaydederek, ‘Hınıs 31 martta temsil ettiği değerlere, kanaat önderlerinin çizdiği ufka sahip çıkacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın lideri olduğu 2023 seferinde özel bir yer edinmeyi sürdürecektir.’ dedi.
HINIS SOKAKLARINDA AK İSTİŞARE
AK Heyetle birlikte Hınıs sokaklarını gezerek, dadaşlarla hasbıhal eden Milletvekili Aydemir,’ Hınıs ilçemizin sokaklarını gezmek, hemşehrilerimizle sohbet etmek, her seferinde huzurun odağına taşıyor insanı. Bu defa da öyle oldu; Hınıslı kardeşlerimin 31 Mart için ak beklentileri tereddütsüz gerçekleşecek inşaallah.‘ yorumunu yaptı.
‘AK PARTİNİN YÖNETTİĞİ ŞEHİRLER MAMUR; DİĞERLERİ İSE ÇÖP, ÇUKUR, ÇAMUR’
Hınıs esnafının konuğu olan Milletvekili Aydemir, seçim irtibat bürosunda Hınıslılarla bir araya gelerek istişarede bulundu, Hınıslıların yerel yönetim beklenti ve dileklerini aldı. Hınıslı dadaşların, “AK Parti hizmet siyasetinin adresidir. Ak partinin yönettiği şehirler mamur; diğerleri ise çöp, çukur, çamur!” tespitlerine ortak olan Milletvekili Aydemir, daha sonra Hakka vuslat eden merhum Selahattin Çelebi’nin ailesini ziyaret ederek, acılarını paylaştı.

 
Aydemir’den ‘1048 Pasinler Ruhu’ vurgusu
 
Aydemir: ‘‘Milli irade ebu cehillere geçit vermeyecektir’
DİĞER HABERLER
Aydemir’den ‘1048 Pasinler Ruhu’ vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Pasinler Ovasından neşet ...
Aydemir: ‘Mukaddesatımız, ilham kaynağımızdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Korkma, sönmez bu şafaklarda ...
Aydemir: ‘Dadaş Feraseti ‘Cumhur ittifakı’ kararında
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Ak vicdanlı Dadaşlar hakkı teslimde adeta yarışıyor.
 
Milletvekili Aydemir Aziziyeli Dadaşlarla istişare etti
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Dadaşların genel yönetimde olduğu ...
Aydemir: ‘Milli irade cumhurbaşkanımıza minnettardır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Cumhurun ittifakı, milli ...
Aydemir: ‘Dadaşlar, gardaşlarının acısını paylaşıyor’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Günahsız sabilerin, yaşlıların, ...
 
Azerbaycan Milli Meclis Başkanı, TBMM Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu’nu kabul etti
TBMM Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu heyeti, Azerbaycan ...
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, TBMM Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu’nu kabul etti
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası ...
‘Bizden ala akraba mı olur? “
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’un rabia imanında ...
 
SOSYAL MEDYA
BİYOGRAFİ
Atatürk Üniversitesi Tarım Ekonomisi ve İşletmecilik Yüksek Okuluokulu sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü mezun olan ve Sakarya Üniversitesinden...
İBRAHİM AYDEMİR TV
ARAMA
FACEBOOK
TWITTER
ANA SAYFA BİYOGRAFİ GÜNDEM FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR İLETİŞİM